Forberedelsestid: 35 min.
Total tid: 4-5 timer
4 pers.

Ingredienser: 
6 stk. andelår
1,5 l andefedt
salt
peber
evt. andet krydderi

Fremgangsmåde:
Orden andelårene med salt (gerne havsalt – man kan også bruge urtesalt.) Hvis man er interesseret i en mere ”krydret” smag, så er det nu man skal gnide det ind i lårene.

Stil lårene tildækket i køleskabet i så lang tid som muligt. 12-24 timer.

Nu er det tid til, at lårene skal i gryden. Hvis man har brugt en masse krydderier er det bedst at få ordnet lårene igen, så det ikke brænder på i gryden.

Hæld andefedtet over lårene i gryden. Bringes stille i kog på lavt blus.

Lad det simre i 4-5 timer.

Lårene skal nu konserveres. Gerne i et skoldet patentglas. Fedtet fra kogningen hældes gennem en sigte over lårene i glasset. Det er vigtigt, at fedtet dækker lårene, da det er det, der sørger for holdbarheden.


“Wrapdej”

Ingredienser: 
1 blomkålshoved
1 stor gulerod
6 æg
1 lille rødløg
Salt
Peber
Fyld til wraps efter ønske, ko, fisk, fugl + grønt!

Fremgangsmåde:
Blend et blomkålshoved i en foodprocesser til det nærmest bliver til pulver, det er dit “mel”. Riv en stor gulerod og bland alt blomkålsmelen, den revede gulerod, de 6 æg, finthakket rødløg, salt og peber. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft og smør bagepapiret med lidt olie. Anbring “wrapdejen” på pladen (der kan være ca to wraps pr plade) og form til en en cirkel, bag 10 minutter, vend dem med en spartel og bag yderligere 7-10 minutter. Fyld med diverse guf af grønt, samt oksekød, laks, kylling eller andet efter smag!

Comments

comments

Paleo Fix’s Confit De Canard wraps

  • Categories →
  • Fjer
 
Back to top