Fjer med fritter og guacomole – en sikker vinder!

Torsdagen bød på Fjer – og det fortrød vi ikke!

Ingredienser (2 personer)

  • 600 gram kyllinge bryst fillet
  • 4 Sweet Potatoes
  • En smule olivenolie
  • Krydderier efter smag
  • Lidt gris hvis man føler for det
  • 1 avocado og hvidløg til Guac’en.

Skræl og skær Sweet Potatoes i stænger (fritter som du kender dem). Hæld lidt oliven olie i en frysepose og tilsæt krydderi efter smag – ryst posen, så fritterne får lidt olie og smag. De smides i ovnen på 220 grader til de er crispy! (NB: Det tager lidt lang tid).

Kyllingen steges som altid på støbejernspande. Tilsæt gerne lidt pesto fra Palæo!

Avocadoen og hvidlæg moses til Guac’en.

DONE!

 

 

Comments

comments

Fjer med fritter og guacomole

  • Categories →
  • Fisk
  • Snack
 
Back to top