Forberedelsestid: 15 min.
Total tid: 45 min

Ingredienser:
700 g. økologisk kyllingelår
1 bakke rucola
4 porrer
3 fed hvidløg
1 økologisk citron
1 bakke cherrytomater
1 bundt radiser
75 g. soltørret tranebær
1 bundt asparges
økologisk olivenolie
salt
peber

Fremgangsmåde:
Vask og skyl alle grøntsagerne. Skær porrer ud og læg det i bunden af et ildfast fad. Skær et fed hvidlæg fint ud og fordel jævnt ud over porren. Læg nu kyllingelår i fadet også.

Nu skal vi lige hurtigt have bikset en simpel og lækker marinade sammen. Kom 1/2 dl olivenolie i en skål sammen med 2 presset fed hvidløg, ok med salt, peber samt en hel reven citron skræl (husk: vigtigt at det er økologisk).

Hæld marinaden ud over kyllingelårene og sæt fadet i ovnen på 200 grader i 30 min.

Skyl rucolaen og kom det i en skål sammen med resten af det grønne – cherrytomater, asparges, radiser samt de soltørret tranebær. Kom lidt citronsaft i skålen samt en smule oliven olie.

 

Bon appetit!

Comments

comments

Frække lår med rustik salat

  • Categories →
  • Fjer
 
Back to top