Denne ret var virkelig en Palæo vinder!

Skyl kyllingen og prob en omgang selleri-blade i enden på den samt 2 fed hvidløg. Find en stor gryde og fyld den med ca. 1,5l vand. Læg kyllingen i gryden og sæt den i kog. Den skal stå og koge i ca. 45 min – herefter kan du nemt pille kyllingen til salaten.

Det grønne: Grov hak persillen, æblerne og selleri. Læg det hele i en skål eller fad.

Nødde-topping: På en varm pande hælder du en smule acacie honning, fint hakket chili og lidt samt. Du vender det rundt til nødderne bliver gyldenbrune og ristet.

Bland det grønne og kyllingen sammen – hæld en smule kokosolie over salaten samt pres en halv lime. Til sidst drysser du nøddetopping over salaten.

Indkøbsliste (til 2-3 pers) :

  • 1 hel fersk kylling
  • 1-2 Fed hvidløg
  • 1 Chili
  • 1 Omgang persille
  • 1 Citron
  • 1 Lime
  • 2 Æbler
  • 2 Selleri
  • Acacie honning
  • 1 pose blandet nødder
  • kokosolie

BUDGET: 140 kr. :)

Comments

comments

Frisk fjersalat

  • Categories →
  • Fjer
 
Back to top