
Frisk torsk med grønt og æblesauce
tid: 30 min
INGRIDIENSER:
1 pose palmekål
1 broccoli
2 æbler
1 økologisk lime
3 fed hvidløg
2 torskefiletter med skind
1 glas kapers i havsalt
1 skalotteløg
kokosolie, havsalt og sort peber
ristet sesamolie, olivenolie
Grøntsager:
Skyl alle grøntsagerne. Rib palmekålen fra stilken. Skær buketter af broccolien. Skær æblerne i tern på 1×1 cm og kom i en skål med vand. Tag skrællen af limen med en tyndskræller og pres saften igennem en sigte. Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver. Steg broccolibuketterne på en varm pande i sesamolie i 2 minutter. Tilsæt palmekålen og steg yderligere 3 minutter. Krydr med salt, peber og skiver af hvidløg. Gem lidt hvidløg til saucen og fisken. Hak skalotteløget fint til saucen.
Fisk:
Fjern ben og urenheder fra fisken, skær den i 2 flotte stykker og krydr med salt og limeskal på kødsiden. Kom lidt olivenolie og hvidløg på stykkerne. Bag dem i ovnen i 8-10 min. Fjern skindet ved servering og krydr igen med salt og sort peber.
Sauce:
Sautér kapers i 1 spsk. kokosolie i 1 min. Tilsæt 1 tsk. hvidløgsskiver samt æbletern og limejuice. Tilsæt skalotteløg. Kog saucen ind til det halve ca. Smag evt. saucen til med sesamolie. Pisk saucen sammen og hæld direkte over fisken.
Inspiration: http://www.aarstiderne.com/
Comments
Frisk torsk med grønt og æblesauce
- Categories →
- Fisk
Retter
-
Frisk torsk med grønt og æblesauce
-
Paleo krydder gulerodskage
-
Paleo Æblekage
-
Fyldte squaaash
-
Abrikos-Brownies
-
Paleofix chips
-
Lækre sprøde knækbrød
-
Chokolademousse – The Paleo Way
-
Frække lår med rustik salat
-
Quick & dirty wok’n turkey
-
Paleo Fix’s rugbrød 2.0
-
Paleo Fix’s boller i karry
-
Palæo Frannerbrød
-
Paleo Fix’s Confit De Canard wraps
-
Mangosalat & Fjerdeller
-
Æggekage med sprød pølse
-
Paleofix’s dadel & abrikos bomber
-
Stærk rødbede-gulerodssuppe
-
Sprødt svin i gryde
-
Fyldte portobellosvampe
-
Stenalderrulle med fyld
-
Kalv med hvidløg på ryggen
-
Portobello burger
-
Paleo Fix Protein Bar
-
Quick & dirty – hakket ko med sprød grønt
-
Persille Pesto Paleo Fix Style
-
Banankage sendt fra himlen
-
Stærkt svin falder fra hinanden
-
Lidt til den fortabte søde tand
-
Piphans’s yndlingsret – ruuugbrød!
-
Bøf med grønt
-
Fræk cuvette steg
-
Fjer med fritter og guacomole
-
Ribeye
-
Paleo Meatza – Ko tager til Italien
-
Den nemme frokost
-
Muffins 2.0
-
Fjer med karry
-
Oksemedaljoner + Svin
-
Klassikeren
-
Ko med frække figner
-
Morgen Palæo-kærlighed
-
Rolls Royce Breakfast
-
Frisk fjersalat
-
Okse bomber
-
Quick Lunch
-
Chili/Hvidløg Bacon Meatballs FTW
-
Muffins – Paleo Style
-
Knust grønt med fjer og svin
-
Fjer med grønt
-
Kyllinge Banditter
-
Svin på Svin