Forberedelsestid: 25 min.
Total tid: 45 min.
Til 4 personer

750 hakket oksekød
12 store portobellosvampe
4 rødbeder
4 store gulerødder
2 squash
3 æg
3 fed hvidløg
1 bdt. basilikum
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
Hak basilikummen fint ud sammen med hvidløgne. Kom det i en skål og klæk 3 æg. Har du en svamp tilovers kan du hakken denne fint også pg kom den i skålen.

Kom kødet i skålen og ælt det sammen. Tilsæt salt og peber.

Vask og skær stilken ud af svampene. Fyld portobellosvampene med kødblandingen og sæt det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 45 min.

Rødbedderne og gulerødderne skæres groft ud i stænger og ligges også i et ildfast fad.

Læg de bagte portobellosvampe på en bund af revet squash og kom rodfrugterne på siden.

Velbekommen.

Comments

comments

Fyldte portobellosvampe

  • Categories →
  • Ko
 
Back to top