Kom det hakkede oksekød i en skål og tilsæt finthakkede rødløg, hvidløg og 2 store figner. Tilsæt lidt kokosolie, salt og peber og dyk med hænderne (drop grydeskeen, det havde de heller ikke i stenalderen). Ælt farsen godt, mas, mos og massér. Form to tykke hakkedrenge. Til relish hakkes rød snackpeber, forårsløg, chili’en, nødderne, 2 figner og lidt rødløg, nu som ringe! Steg dette af i en wok med lidt kokosolie. Steg æggene som spejlæg i saften fra bøfferne, mens disse hviler på en tallerken. Anret med relish i bunden, så hakkedrengen, på med spejlægget og pynt med friskskåret mango. REN lækkerhed!

– 450 gram 3-7% hakket oksekød
– 4-5 store figner
– rødløg
– forårsløg
– hvidløg
– rød snackpeber
– 2 æg
– en mango
– 6-8 paranødder
– kokosolie
– en lille grøn chili

Comments

comments

Ko med frække figner

  • Categories →
  • Ko
 
Back to top