Forberedelsestid: 20 min.
Bagning: 40-45 min.
(ca. 15-20 Paleo Fix Protein Bars)

Ingredienser:
150 g. jumbo rosiner
100 g. sesamfrø
225 g. tørret frugt (økologiske dadler, økologiske soltørret abrikoser, økologiske figner)
50 g. græskarkerner
25 g. solsikkekerner
150 g. hørfrø
25 g. kokosmel
1,5 tsk. fransk middelhavssalt
100 g. valnødder
5 økologiske æg
1 vaniljestang
4 spsk. mandel olie

Fremgangsmåde:
De tørrede frugter hakkes ud i grove stykker. Kom alle ingredienserne i en stor skål, minus valnødderne, og bland det hele sammen. Rist valnødderne ved svag varme til de bliver gyldenbrune. Hak dem i grove stykker og kom dem i blandingen.

Fordel blandingen jævnt på en bradepande – ca 1,5cm. tykt lag.

Sæt det i en forvarmet ovn (varmluft) på 150-160 grader i ca. 40-45 min.

Lad dem køle af og skær dem ud i passende stænger.

Comments

comments

Paleo Fix Protein Bar

  • Categories →
  • Guf
  • Snack
 
Back to top