Forberedelsestid: 20 min.
Total tid: 45 min

Ingredienser:
450 g. svinefars
Halvt spidskål
2 rødløg
4 dl. kokosmælk
1 æg
3 dl. macadamianødder
2 tsk. salt
3 tsk. karrypulver
Peber
Kokosolie

Fremgangsmåde:
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.

Kværn/mel alle macadamianødderne fint. Vi brugte en stav-blender med fast beholder ( du kan også bruge blender eller kaffe-kværn). Rør 2 dl. melet macadamianødder, 1 æg, 1,5 stk. finthakket rødløg, 2 dl. kokosmælk, salt og peber sammen med svinefarsen.

Dyp en spiseske i det kogende vand, og form boller af farsen med skeen. Kødbollerne lægges i gryden, og de koger i ca. 10 min, til de er faste. Der skrues lidt ned for varmen og når bollerne er færdige kommer de op til overfladen.

De tages herefter op af vandet og ligges midlertidig på en tallerken. Vandet hvori kødbollerne blev kogt i sies og gemmes til karrysaucen.

Hak nu det halve spidskål fint.

Resten af løget kommes i en gryde med lidt kokosolie, og svitses under let omrøring med karry.

Tilsæt 5-6 dl fra det vand du brugte til at koge kødbollerne (Husk at vandet skal være sigtet). Kom 1 dl. melet macadamianødder samt 2 dl. kokosmælk. kog op under omrøring. Smag til med salt, peber og karry.

Når karry saucen er færdig, kommes kødbollerne i.

Kom nu spidskålen på en tallerken og kom saucen og kødbollerne på toppen!

 

Velbekomme!

 

Comments

comments

Paleo Fix’s boller i karry

  • Categories →
  • Svin
 
Back to top