
Forberedelsestid: 20 min.
Total tid: 45 min
Ingredienser:
450 g. svinefars
Halvt spidskål
2 rødløg
4 dl. kokosmælk
1 æg
3 dl. macadamianødder
2 tsk. salt
3 tsk. karrypulver
Peber
Kokosolie
Fremgangsmåde:
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Kværn/mel alle macadamianødderne fint. Vi brugte en stav-blender med fast beholder ( du kan også bruge blender eller kaffe-kværn). Rør 2 dl. melet macadamianødder, 1 æg, 1,5 stk. finthakket rødløg, 2 dl. kokosmælk, salt og peber sammen med svinefarsen.
Dyp en spiseske i det kogende vand, og form boller af farsen med skeen. Kødbollerne lægges i gryden, og de koger i ca. 10 min, til de er faste. Der skrues lidt ned for varmen og når bollerne er færdige kommer de op til overfladen.
De tages herefter op af vandet og ligges midlertidig på en tallerken. Vandet hvori kødbollerne blev kogt i sies og gemmes til karrysaucen.
Hak nu det halve spidskål fint.
Resten af løget kommes i en gryde med lidt kokosolie, og svitses under let omrøring med karry.
Tilsæt 5-6 dl fra det vand du brugte til at koge kødbollerne (Husk at vandet skal være sigtet). Kom 1 dl. melet macadamianødder samt 2 dl. kokosmælk. kog op under omrøring. Smag til med salt, peber og karry.
Når karry saucen er færdig, kommes kødbollerne i.
Kom nu spidskålen på en tallerken og kom saucen og kødbollerne på toppen!
Velbekomme!
Comments
Paleo Fix’s boller i karry
- Categories →
- Svin
Retter
-
Frisk torsk med grønt og æblesauce
-
Paleo krydder gulerodskage
-
Paleo Æblekage
-
Fyldte squaaash
-
Abrikos-Brownies
-
Paleofix chips
-
Lækre sprøde knækbrød
-
Chokolademousse – The Paleo Way
-
Frække lår med rustik salat
-
Quick & dirty wok’n turkey
-
Paleo Fix’s rugbrød 2.0
-
Paleo Fix’s boller i karry
-
Palæo Frannerbrød
-
Paleo Fix’s Confit De Canard wraps
-
Mangosalat & Fjerdeller
-
Æggekage med sprød pølse
-
Paleofix’s dadel & abrikos bomber
-
Stærk rødbede-gulerodssuppe
-
Sprødt svin i gryde
-
Fyldte portobellosvampe
-
Stenalderrulle med fyld
-
Kalv med hvidløg på ryggen
-
Portobello burger
-
Paleo Fix Protein Bar
-
Quick & dirty – hakket ko med sprød grønt
-
Persille Pesto Paleo Fix Style
-
Banankage sendt fra himlen
-
Stærkt svin falder fra hinanden
-
Lidt til den fortabte søde tand
-
Piphans’s yndlingsret – ruuugbrød!
-
Bøf med grønt
-
Fræk cuvette steg
-
Fjer med fritter og guacomole
-
Ribeye
-
Paleo Meatza – Ko tager til Italien
-
Den nemme frokost
-
Muffins 2.0
-
Fjer med karry
-
Oksemedaljoner + Svin
-
Klassikeren
-
Ko med frække figner
-
Morgen Palæo-kærlighed
-
Rolls Royce Breakfast
-
Frisk fjersalat
-
Okse bomber
-
Quick Lunch
-
Chili/Hvidløg Bacon Meatballs FTW
-
Muffins – Paleo Style
-
Knust grønt med fjer og svin
-
Fjer med grønt
-
Kyllinge Banditter
-
Svin på Svin