Forberedelsestid: 25 min.
Bagning: 60 min. (160 grader)

Ingredienser:
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g græskarkerner
100 g macadamianødder
100 g solsikkekerner
100 g valnødder
100 g pinjekerner
6 æg
1 dl god olivenolie
salt

—————Den hemmelige/perfekte ingrediens——————

1 tsk. fuld 100% rå økologisk kakaopulver

——————————————————————————

Fremgangsmåde:

Hæld det hele i en blender og blend til det har en ok jævn konsistens. Kom til sidst en lille smule hele blandet kerner i.

Drys et jævnt lag solsikkekerner på toppen. Du kan vælge andre kærner 😉

Hæld det over i en brødform(1,75L) og sæt det i en forvarmet ovn på 160 grader.

Lad det køle i 20 min tid.

Comments

comments

Paleo Fix’s rugbrød 2.0

  • Categories →
  • brød
 
Back to top