– 500 gram hakket oksekød (3-7 %)
– 2 friske chili
– 1 bundt kruspersille
– 4 fed hvidløg
– 1 æg
– lidt salt/peber
– 8 cherry tomater
– 1 agurk
– 1 rødløg
– 2 stænger forårsløg
– 10 champignoner
– kokosolie

Hak chili, persille, hvidløg og forårsløg fint og bland det sammen i en skål. Kom oksekødet og ægget i blandningen og mix det hele godt sammen.
Skær champignoner og rødløg i skiver og kom i en grynde med lidt kokosolie i bunden. Dette steges let.

Lav to flade bøffer af din blanding og steg dem godt på en pande med kokosolie. Når dine kød-“bunde” er færdige kan du begynde, at bygge din Paleo Meatza! Så simpelt er det!

BONUS: jeg var en tur inde i Palæo i Torvehallerne og købte Karl Johan Remulade (50 kr) og Persille Pesto (50 kr). Det satte VIRKELIG prikken over i’et for denne ret!


Comments

comments

Paleo Meatza – Ko tager til Italien

  • Categories →
  • Ko
 
Back to top