Forberedelsestid: 10 min.
Total tid: 30 min
OSB: Stor portion

Ingredienser:
900 g. kalkun
Halvt kålhoved
Halvt broccolihoved
5 forårsløg
3 fed hvidløg
250 g. champignoner
4 dl. kokosmælk
2 grønne chili
3 tsk. karry
Peber
Kokosolie

Fremgangsmåde:
Skær kalkunen ud i gode strimler og klargør alt det grønne – skyld og skær ud i passende strimler/stykker.

Kom kokosolie på en varm wok-pande sammen med de 3 hakket fed hvidløg. Lad det stege lidt og kom så kalkun-strimlerne på og vend det godt rundt. Steg det i ca. 15 min.

Tilsæt chili, salt, peber og karry og vend det rundt.

Kom nu alt det grønne i wokken og vend igen godt rundt i det og lad det stege sammen i nogle min. Tilsæt til sidst kokosmælken og lad det simre i ca. 10 min.

Smag til med salt, peber og karry.

Velbekomme!

Comments

comments

Quick & dirty wok’n turkey

  • Categories →
  • Fjer
 
Back to top