
Forberedelsestid: 20 min.
Total tid: 1 time og 20 min
4 personer
Ingredienser:
600 g rødbeder
400 g gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
2 stk. Tørret Chili
1 tsk. Fennikelfrø
1 tsk. Spidskommen
2 l. Grøntsags eller hønsebouillon
1 ds kokosmælk
Salt + peber
Saften fra en citron
Fremgangsmåde:
Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker
Hak løg og hvidløg groft og svits i lidt olie.
Kom rodfrugter og krydderier ved. Lad det simre et par minutter.
Kom bouillon ved og lad det hele koge min 1 time.
Kom kokosmælk ved og blend suppen.
Smag til med salt, peber og citronsaft
Lad evt, suppen koge lidt mere igennem så den har en god kraftig smag
Server med hakket persille og økobacon
Comments
Stærk rødbede-gulerodssuppe
- Categories →
- suppe
Retter
-
Frisk torsk med grønt og æblesauce
-
Paleo krydder gulerodskage
-
Paleo Æblekage
-
Fyldte squaaash
-
Abrikos-Brownies
-
Paleofix chips
-
Lækre sprøde knækbrød
-
Chokolademousse – The Paleo Way
-
Frække lår med rustik salat
-
Quick & dirty wok’n turkey
-
Paleo Fix’s rugbrød 2.0
-
Paleo Fix’s boller i karry
-
Palæo Frannerbrød
-
Paleo Fix’s Confit De Canard wraps
-
Mangosalat & Fjerdeller
-
Æggekage med sprød pølse
-
Paleofix’s dadel & abrikos bomber
-
Stærk rødbede-gulerodssuppe
-
Sprødt svin i gryde
-
Fyldte portobellosvampe
-
Stenalderrulle med fyld
-
Kalv med hvidløg på ryggen
-
Portobello burger
-
Paleo Fix Protein Bar
-
Quick & dirty – hakket ko med sprød grønt
-
Persille Pesto Paleo Fix Style
-
Banankage sendt fra himlen
-
Stærkt svin falder fra hinanden
-
Lidt til den fortabte søde tand
-
Piphans’s yndlingsret – ruuugbrød!
-
Bøf med grønt
-
Fræk cuvette steg
-
Fjer med fritter og guacomole
-
Ribeye
-
Paleo Meatza – Ko tager til Italien
-
Den nemme frokost
-
Muffins 2.0
-
Fjer med karry
-
Oksemedaljoner + Svin
-
Klassikeren
-
Ko med frække figner
-
Morgen Palæo-kærlighed
-
Rolls Royce Breakfast
-
Frisk fjersalat
-
Okse bomber
-
Quick Lunch
-
Chili/Hvidløg Bacon Meatballs FTW
-
Muffins – Paleo Style
-
Knust grønt med fjer og svin
-
Fjer med grønt
-
Kyllinge Banditter
-
Svin på Svin