Forberedelsestid: 20 min.
Total tid: 1 time og 20 min
4 personer

Ingredienser:
600 g rødbeder
400 g gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
2 stk. Tørret Chili
1 tsk. Fennikelfrø
1 tsk. Spidskommen
2 l. Grøntsags eller hønsebouillon
1 ds kokosmælk
Salt + peber
Saften fra en citron

Fremgangsmåde:

Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker

Hak løg og hvidløg groft og svits i lidt olie.

Kom rodfrugter og krydderier ved. Lad det simre et par minutter.

Kom bouillon ved og lad det hele koge min 1 time.

Kom kokosmælk ved og blend suppen.

Smag til med salt, peber og citronsaft

Lad evt, suppen koge lidt mere igennem så den har en god kraftig smag

Server med hakket persille og økobacon

 

Comments

comments

Stærk rødbede-gulerodssuppe

  • Categories →
  • suppe
 
Back to top