Stærkt svin falder fra hinanden
Tilberedningstid: 3-4 timer
1 kg nakkefilet
2 friske chili
4 spsk. karry
2 ds. kokosmælk
1 helt hvidløg
Salt og peber
2 spsk. kokosolie

Salat 1:
1 kg gulerødder
1 spidskål
Salat 2:
1 salathoved (valgfrit)
1 rødbede
50 g valnødder

Fremgangsmåde: Gnid karry, salt, peber og olie ind i nakkefileten.  Brun herefter nakkefileten af i ovnen på 250 grader i ca. 10-15 min i et ildfast fad. Hæld kokosmælk, chili og 1 helt hvidløg ned i fadet. Skrue ovnen ned til 125 grader og lad det braisere i en 3-4 timer! (Har du GOD tid så skrue ovnen ned på 90 grader og lad det braisere i 13-14 timer til kødet falder fra hinanden :) )

Comments

comments

Stærkt svin falder fra hinanden

  • Categories →
  • Svin
 
Back to top