Forberedelsestid: 25 min.
Total tid: 45 min.
Opskriften giver 6 – 8 wraps!

“Wrapdej”:
1 blomkålshoved
1 stor gulerod
6 æg
1 lille rødløg
Salt
Peber
Fyld til wraps efter ønske, ko, fisk, fugl + grønt!

Fremgangsmåde:
Blend et blomkålshoved i en foodprocesser til det nærmest bliver til pulver, det er dit “mel”. Riv en stor gulerod og bland alt blomkålsmelen, den revede gulerod, de 6 æg, finthakket rødløg, salt og peber. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft og smør bagepapiret med lidt olie. Anbring “wrapdejen” på pladen (der kan være ca to wraps pr plade) og form til en en cirkel, bag 10 minutter, vend dem med en spartel og bag yderligere 7-10 minutter. Fyld med diverse guf af grønt, samt oksekød, laks, kylling eller andet efter smag!

Comments

comments

Stenalderrulle med fyld

  • Categories →
  • Ko
 
Back to top